Sitemap | Oosterkerkstraat 1, 2312 SN Leiden | Kernstraat 11, 2313 EV Leiden

Introductie

Ceciel Landman

GZ-psycholoog
Eerstelijnspsycholoog


Ik ben geboren en getogen in Friesland. Sinds 1973 ben ik werkzaam in de gezondheidszorg. De eerste jaren als A-verpleegkundige in een ziekenhuis en later als wijkverpleegkundige in een plattelandswijk in Friesland.

In 1986 verhuisde ik naar Leiden. Ruim twintig jaar heb ik als psychiatrisch verpleegkundige gewerkt, eerst in de Ursula Kliniek te Wassenaar en daarna op de afdeling Psychiatrie van het LUMC. De studie klinische en gezondheids- zorgpsychologie volgde ik op wat latere leeftijd en in deeltijd. In 1997 studeerde ik af, waarna ik twee jaar als eerstelijnspsycholoog in opleiding stage liep in twee psychologenpraktijken in Leiden.

In mei 2000 vestigde ik mij zelfstandig als eerstelijnspsycholoog inde Kernstraat en in 2001 voltooide ik de opleiding tot GezondheidsZorg(GZ) psycholoog.

Sinds zo´n 15 jaar ben ik lid van een netwerk van psychologen, verbonden aan het IVP (Instituut voor Psychotrauma) in Diemen, dat zich heeft gespecialiseerd in traumabehandelingen o.a. met behulp van EMDR of de Beknopte Eclectische Psychotherapie voor PTSS (BEPP) of een combinatie van beide. 

De praktijkruimtes in de Kernstraat en Oosterkerkstraat worden gedeeld met drie andere psychologen en twee psychiaters. Regelmatig hebben wij intercollegiaal overleg. Tijdens vakantie of ziekte nemen we voor elkaar waar.
©2019 Kernstraat11 Leiden