Sitemap | Oosterkerkstraat 1, 2312 SN Leiden | Kernstraat 11, 2313 EV Leiden

Introductie

Mariëlle van der Poel

GZ-psycholoog
Eerstelijnspsycholoog


In 1994 ben ik afgestudeerd in de klinische en gezondheidspsychologie. Tot mijn afstuderen ben ik werkzaam geweest als verpleegkundige in de algemene gezondheidszorg. Mijn ervaring als verpleegkundige is van invloed op mijn werk als psycholoog in de geestelijke gezondheidszorg; de interactie tussen lichaam en geest is een belangrijk aandachtspunt in mijn werk als psycholoog.

Tussen 1994 en 2003 heb ik mijn registraties als Eerstelijnspsycholoog NIP en GZ-psycholoog BIG behaald. In 2002 heb ik mij gevestigd op de Kernstraat 11 waar ik samenwerk met mijn collega-psychologen en psychiaters; we hebben overleg, sturen zo nodig naar elkaar door en we nemen voor elkaar waar. Sinds 2013 is onze praktijk ook gevestigd in het gezondheidscentrum aan de Oosterkerkstraat waar er samenwerking is met andere zorgaanbieders in de eerstelijn.

Sinds 2003 ben ik verbonden aan het landelijk netwerk voor ADHD bij volwassenen.

Ik geef supervisie aan GZ-psychologen in opleiding. Ik ben tevens geregistreerd als supervisor voor de Basisaantekening Psychodiagnostiek en de registratie voor eerstelijnspsycholoog NIP.

Sinds vorig jaar verzorg ik met collega Suzanne Stil en psychosomatisch fysiotherapeuten Edith Pans en Mirthe Engels het combinatieprogramma 'Voluit leven'. Meer informatie over dit programma is te vinden bij werkwijze.


©2018 Kernstraat11 Leiden