Sitemap | Oosterkerkstraat 1, 2312 SN Leiden | Kernstraat 11, 2313 EV Leiden

Introductie

Lucie Timmers

Psychotherapeut
GZ-psycholoog


Mijn naam is Lucie Timmers en ik werk sinds maart 2013 als BIG-geregistreerd psychotherapeut en sinds juli 2016 ook als GZ-psycholoog.  Eerder heb ik ruim 13 jaar gewerkt bij een specialistische afdeling voor PTSS-behandelingen in Den Haag maar sinds mei 2019 werk ik volledig in mijn eigen praktijk. 
 
Als integratief opgeleid psychotherapeut ben ik bekend met diverse therapievormen voor volwassenen waaronder inzichtgevende, psychodynamische therapie, maar ook ben ik opgeleid in cognitieve gedragstherapie, EMDR,  schematherapie en narratieve exposure therapie. Momenteel word ik opgeleid tot Transference Focused Therapy (TFP) voor mensen met persoonlijkheidsproblematiek.
Ik ben verder bijzonder geïnteresseerd in traumabehandeling, interculturele (traumagerelateerde) en migratie problematiek.

****

Informatie nav de corona-virus crisis
13 maart 2020

De praktijk is gewoon open en behandelingen gaan in principe door. Uiteraard hangt dit af van uw gezondheid en die van mij. Ik houd me aan de richtlijnen van het RIVM tav hygienemaatregelen, geen handen schudden en voldoende afstand. Ik doe zelf de deur van de kamer open en dicht.
Mijn verzoek aan u is om thuis te blijven bij (ook lichte) klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en of koorts. Ik doe uiteraard hetzelfde en zal u dan informeren. 
Indien gewenst kunnen we een sessie telefonisch doen of via beeldbellen.
Dit kan echter alleen via de app Signal die gratis te downloaden is zowel voor IOs als Android apparaten.  Helaas kan Skype ed niet ivm de AVG.  

©2020 Kernstraat11 Leiden